Seçim çalışmaları kapsamında büyük bir tempo ile Eskişehir'in dört bir yanına ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmet Akif Erdem, bugün de Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerini ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler ve Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün ile bir süre sohbet eden Dr. Erdem, "Eskişehir'in görülmeye değer güzelliklerinin başında kırsaldaki insanlar var. Böylesi şirin ilçelerde AK Parti bayrağını dalgalandırmak, önce insan, sonra devlet düsturunu hissetmek büyük bir mutluluk" diye konuştu. AK Parti Sarıcakaya İlçe Başkanı Hikmet Alnur ile AK Parti Mihalgazi İlçe Başkanı Orhan Babalıoğlu ve teşkilatlarla da buluşan Dr. Erdem, ilçelerde bulunan vatandaşlarla da görüşerek destek ve dualarını istedi.

AK PARTİ HER YERDE

Ziyaret programları sırasında, AK Parti İl Teşkilatıyla karşılaşan Dr. Erdem, şöyle konuştu: “Yoğun çalışma temposunda AK Parti her vakit her yerde olmak için büyük gayret sarf ediyor. Bu gayretler seçime değil, geleceğe yönelik. Biz seçim çalışması yapmıyoruz, hizmet üretiyoruz. Bu yüzden, 7 Haziran tarihinde yaşayacağımız başarıdan bizler eminiz, hâlâ emin olmayan varsa onlar da şüpheden vazgeçsinler.”

Editör: TE Bilişim