CHP Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Prof.Dr.     Haydar Aras, milletvekili aday adayı olduğu CHP’nin il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticilerine nezaket ziyaretinde bulundu.

Hazırladığı projeler ve uygulamaları ile ülke genelinde ses getiren Aras, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Kılıç, yönetim kurulu üyeleri ile uzun süreli sohbet etti.

Kadınların sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Haydar Aras, makam ve mevki için aday olmadığını belirterek, “Mesleğimin en zirvesinde iken ayrılarak milletvekili aday adaylığımı koydum. Bugüne kadar öğretim üyesi, eğitimci, bilim adamı olarak hizmet ettim şimdi de seçilirsem milletvekili olarak hizmete devam etmek istiyorum” dedi.

Ülkenin ve partilerin gelişmesinde kadınların önemine vurgu yapan CHP Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Haydar Aras, “Birlikte çalışacağız. Sıkmadığımız el, kapısını çalmadığımız ev kalmayacak. Halkımıza CHP iktidarında yapılacak projeleri anlatacağız. İşsizliği, yoksulluğu nasıl çözeceğimizi, esnafı, köylünün sıkıntısını nasıl gidereceğimizi anlatacağız” diye konuştu.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Kılıç, kadınların emekçi olduğunu vurgulayarak, “Ülkemizde en çok ezilen kesimiz. Sadece kendi haklarımız için değil, demokrasi, insan hakları, emek ve çocuklarımızın geleceği için mücadele edeceğiz. Değerli hocamız Aras’ın aday adaylığının hayırlı olmasını diliyoruz. Biz CHP’li kadınlar olarak seçimlerde bir aday için değil CHP için oy isteyeceğiz” şeklinde konuştu.

Aras, daha sonra İl başkan yardımcısı Ahmet Sağlar ve ilçe gençlik kolları başkanlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.



Editör: TE Bilişim