AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Şeker-İş Sendikası ziyaretinde şeker fabrikasındaki geçici işçilerin sorunlarını yakinen takip ettiğini belirtirken, bu olayı siyasi şov haline getirme gayreti içinde bulunanlara da yanıt verdi.
 
AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Şeker-İş Şube Başkanı Cengiz Ünder'i ziyaret etti. Ziyarette Şeker Fabrikasında çalışan geçici işçilerin sorunları masaya yatırıldı.
SORUNUN YAKIN TAKİPÇİSİYİM
Ünlü, "Şeker Fabrikasında çalışan geçici işçilerimizin sorunlarını biliyorum ve yakinen bu konunun takipçisiyim. Hükümetimiz nezdinde bununla ilgili çalışmalarımızı yürüttük. Maliye Bakanlığımızda konuyla ilgili çalışmalarını sürdürmektedir" dedi.
SİYASİ ŞOV PEŞİNDELER
Yaşanan olayı siyasi şova dönüştürmek isteyenler olduğunu aktaran Ünlü, "Kendilerini sosyal demokrat ve halkçı olarak nitelendirenlerin yönettikleri belediyelerden işçi kıyımı yapıp sonra da şeker fabrikasında siyasi şov yapma pişkinliğini hayretle izledim. Biz her zaman işçinin ve emekçinin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Şeker Fabrikası şehrimiz için de önemli ve simge bir kuruluştur. Şeker Fabrikasına sahip çıkmaya da devam ediyoruz" diye konuştu. Ziyarette Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar ile Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı İ.Yılmaz Kaynarca'da hazır bulundu.
 
Editör: TE Bilişim