AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi tarafından kentteki çocuk bakım evleri ziyaret edilip karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.
Ziyaretlerine her hafta bir sosyal hizmet alanı belirleyerek devam eden Tepebaşı Birim Başkanı Cengiz Topel Özmutlu; kendisinin de aynı süreci yaşamış biri olduğunu ve şu anki imkanları görünce çok mutlu olduğunu söyledi. Birim çalışmalarının bir kısmına katılan Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ise; “Sosyal devlet anlayışının laftan fazla icraata döküldüğünü görmek gurur verici. Çocukların ev ortamında, ev yemekleri ve bakıcı anneler ile huzur ortamında yaşadıklarını görmek bizleri memnun etti. Daha önceki soğuk ve koğuş sistemleri 300 kişinin bir arada yaşadığı yerleri düşündüğümüzde gerçekten çok mesafe alınmış durumda. Devletin gücünü görmek her vatandaşa gurur veriyor. Bizler de Sosyal Politikalar birimimizin programı dahilinde yerinde görmek istedik. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Burada yetişip de çeşitli alanlarda başarı sağlamış gençlerimiz de var. Daha fazla ses getirecek başarılar için çalışmaların sürmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyarette Yönetim Kurulu üyeleri Zeynep Eke ve Sinan Şengel de hazır bulundu. Zeynep Eke; “Yönetici arkadaşların bir memur zihniyetinin ötesinde çabaya sahip olduklarını görmek güzeldi. Herkes taşın altına elini koyarsa ülkemizde güzel şeyler olur” şeklinde konuştu. Ziyaretlerin haftalık olarak sürdürüleceği ve izlenimlerin paylaşılacağı belirtildi.
 
Editör: TE Bilişim