CHP İl Başkanı Sinan Özkar ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile birlikte, halkı bilgilendirmek adına açılan hayır stantlarını gezen Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel; Özkar ve Kurt ile birlikte Taşbaşı’ndaki evet standını da ziyaret etti.
 
PARTİLER ÜSTÜ SEÇİM
 
16 Nisan referandumuna günler kala çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CHP’li milletvekili Cemal Okan Yüksel, hayır stantlarında vatandaşlara, “Neden Hayır?” başlıklı broşür dağıttı. Broşür dağıttığı sırada vatandaşa seslenen Yüksel; “Dağıttığımız bu kitapçıkları okuyun, çevrenize anlatın. Bu, partiler üstü bir seçim. Rejimin değişmesini istiyor musunuz, istemiyor musunuz? 16 Nisan’da neyi oyladığınızı bilerek sandığa gidin” dedi.
 
KARDEŞÇE YAŞAYACAĞIZ
 
CHP’li milletvekili Yüksel, İl Başkanı Sinan Özkar ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile birlikte daha sonra evet standını ziyaret etti. Evet standında bekleyen vatandaşlar, CHP’li heyeti hoşgörü ile karşılayıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Neredeyse tüm Eskişehir’de hayır ve evet stantlarının yan yana durduğuna dikkat çeken Cemal Okan Yüksel; “Biz sözde değil, özde kardeşiz. Bir arada yaşamasını bilen bir toplumuz. Bizi ayrıştırmak isteyenlere inat da bir arada durup, kardeşçe yaşayacağız” yorumunu yaptı.
 
Editör: TE Bilişim