CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Gökmeydan Mahallesi’nde Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan spor sahalarının Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından kapatılmak istenmesine tepki gösterdi. Gökmeydanlılarla bir araya gelen Çakırözer, “Gökmeydanlılar bu sahalardan çok memnun. Yapılmış bir hizmet geri alınamaz. Bu tesisler Gökmeydanlılarındır ve öyle de  kalmalı” dedi.
ESKİŞEHİR/
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediyesi’nce  Eskişehir’lilerin hizmetine sunulan Gökmeydan Spor Kampüsü’nün Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından boşaltılmak istenmesine tepki gösterdi. Gökmeydan Mahallesine giderek yurttaşlarla bir araya gelen Çakırözer, “Gökmeydan halkı bu spor sahalarından ve sosyal alanlardan son derece memnun. Bunların yıkılmasını istemek doğru bir tavır değil. Bu spor sahaları Gökmeydanlıların kalmalıdır. Konuyu Meclis’te hükümet yetkililerinin de gündemine getireceğim” dedi
Odunpazarı Belediyesi Gökmeydan Mahallesi’nde yıllardır kullanılmayan açık pazaryerini spor alanına çevirerek Eskişehirlilerin hizmetine sunmuştu. Vakıflar Bölge Müdürlüğü  ise Odunpazarı Belediyesi’ne gönderdiği yazıyla Gökmeydan Spor Kampüsü’nün 30 gün içerisinde boşaltılmasını istemişti. Gökmeydan Mahallesi’ne giden Çakırözer, muhtar Nizamettin Ertaş ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
KAPATMAYIN İMZASI VERDİ
Gökmeydanlılarla birlikte tesisleri gezen Çakırözer, mahalle sakinlerinin Spor Kampüsü’nün kapatılmaması için başlattıkları imza kampanyasına da destek verdi. Çakırözer mahalle sakinlerine şu mesajları verdi:
“Tüm mahalleliler bu tesislerden son derece memnun. Özellikle de çocuklarımızın sağlıklı ve sosyal bireyler olmasına büyük katkı sağlayacak bu tesisler. Yıllardır atıl bekleyen bu bölge Odunpazarı Belediyemiz sayesinde  çok güzel bir hizmet alanına dönüştü. Şimdi bunun geriye alınması gibi bir girişim var. Başkan Kazım Kurt Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün bu talebine karşı mücadele veriyor.. Muhtarımız Nizamettin Bey de tesislerin korunması için uğraşıyor. Tabii en önemlisi de Gökmeydan halkı bu tesislere sahip çıkıyor. Ben de Gökmeydanlıların, muhtarımızın ve Başkan Kazım Kurt’un  yanındayım. Yapılmış bir hizmet geri alınmamalıdır. Bu sahalar artık Gökmeydanlılarındır ve öyle de kalmalıdır. Bu konuyu önümüzdeki günlerde Meclisin de gündemine taşıyacağım” 
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim