CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel bir basın açıklaması yaparak, vatandaşı sandığa çağırdı. Yüksel; “Küsecek, gönül koyacak, tavır alacak, tepki gösterecek, tembellik edecek zaman değil. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysanız, çocuklarınızın geleceğini düşünüyorsanız sandığa gidin. Bu sefer telafisi olmayan 1 oya sahipsiniz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel vatandaşı sandığa çağırdı. Hak, hukuk, adalet, eşitlik ve refah isteyen herkesin 16 Nisan’da oy kullanması gerektiğini belirten Yüksel; “Vatanını seviyorsan bu sefer sandığa küsme şansın yok. Çünkü bu seçimin telafisi yok. AKP’nin rejim değişikliğini sandığa indirdiği bir dönemde sen sessiz kalıp oy vermiyor, en demokratik hakkını kullanarak tepkini göstermiyorsan; bu ülkeden ve geleceğinden vazgeçmişsin demektir” dedi.
Yüksel sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Atalarımızın kanları ve canları pahasına kurtardığı memleket, kurduğu Cumhuriyet; yine halkının el uzatmasını bekliyor. Yine milli bir mücadele bekliyor. Bu mücadele yine birlik ve beraberlik gerektiriyor. Yarınlarınız için, çocuklarınız için, Cumhuriyet için uyanın. Telafisi olmayan seçimde ülkenizi karanlığa sürüklemeyin. Sandığa gitmek namus borcudur, bu vatana yapacağınız en büyük hizmettir. Sandığa git; Türkiye Cumhuriyetinin hayırlı yarınlarına artı bir ol.”

 
Editör: TE Bilişim