Tepebaşı Ülkü Ocağında başkanlık görevini yürüten Hakan Asan bu kutsal vazifeyi, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz Bey’in oluru ile Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Yasin Yumrukaya  atama töreniyle Ülkü Ocakları il yöneticilerinden Mehmet Karatay’a devretti.
Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Yasin Yumrukaya, “Tepebaşı Ülkü Ocakları Başkanlığına yeni atanan Mehmet Karatay’ın davaya, ocaklaraa yıllarca hizmet etmiş bir ülküdaşı olduğunu belirterek “Bundan böyle davamıza hizmetine Tepebaşı Ülkü Ocakları Başkanı olarak devam edecektir. Verilen bu görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Her daim kendisinin yanındayız. Allah (cc) cümlemizi utandırmasın, rabbim yar ve yardımcısı olsun” dedi.
Törende yeni Ocak Başkanı Mehmet Karatay Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim'i teslim alarak fiilen görevine başladı.
Tepebaşı ülkü Ocağı başkanı Mehmet Karatay ise yaptığı konuşmada  “Türk-İslam Kültür ve Medeniyetinin yılmaz savunucusu, şehitler dergâhı, evimiz, yuvamız olan Ülkü Ocaklarının Tepebaşı ilçe ülkü ocağı Başkanlığı görevine atanmam şahsıma büyük bir sorumluluk yüklemiştir. Rabbim bu kutlu görev ve sorumluluğu hakkı ile yerine getirmemizde bizlere güç ve kuvvet versin. Amaç ve maksadımız bu kutsal sancağı daha yüksek seviyelere taşımak olacaktır” şeklinde konuştu.
Atama töreni sonrası topluca Ülkücü Yemini edilip, misafirlere çay ve pasta ikram edildi.
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim