Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir İl Başkanı Hamdi Uzunoğlu, Eskişehirli Piyade Uzman Çavuş Murat Özer'in Hakkari'de şehit düşmesiyle ilgili bir taziye mesajı yayınlayarak  “Katil eşkıya sürüsünün bu kahpece, alçakça yaptığı saldırıyı nefret ve şiddetle kınıyor, aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailelerine, milletimize ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı asker, polis ve korucularımıza Allah'tan (cc) acil şifalar diliyorum” dedi.
PKK'nın mutlaka finans kaynaklarına yönelik operasyonlar yapılmalı ve finans kaynakları kesilmesin isteyen BBP Eskişehir İl Başkanı Uzunoğlu, “ O bölgedeki PKK'ya lojistik sağlayan belediye başkanları başta olmak üzere, belediye çalışanları, diğer devlet kurumlarında çalışan örgüt üyeleri, PKK sempatizanları, PKK yanlısı sivil topum örgütleri, sendikalar vb. derhal görevden alınmalı, kapatılmalı ve oralara gerçekten devletin, milletin yanında duran belediye başkanları ve görevliler atanmalı. PKK yanlısı sivil toplum örgütleri, çeşitli bankalara hesap açtırarak güya bölge halkına yardım adı altında PKK'ya yardım topluyorlar. Bunlara derhal müdahale edilmeli” diye konuştu.
 Uzunoğlu; Büyük Birlik Partisi olarak tüm terör unsurlarına karşı mücadelede devletimizin, hükümetimizin ve güvenlik güçlerimizin yanında olduklarını sözlerine ekledi.
 
Editör: TE Bilişim