AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Yetkin Tetik Esgazete’yi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Anakara’da meydana gelen terör olayı sonrasında yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileyen Tetik yaşananları kınadı. Terör olaylarının amacının moral bozmak, birlik ve bütünlüğe zarar vermek olduğunu ifade eden Tetik, “Halkımız buna izin vermeyecek, her zamankinden daha güçlü durmaya ihtiyacımız var.  AK Parti’nin yeni Milletvekili Adayı Harun Karacan’ın bir rüzgar yarattığını belirten Yetkin Tetik, “Harun Karacan’ın adaylığı olumlu karşılandı, Siyasette olmaz diye bir şey yok, yüzde 90 birinci parti olacağız. 3 vekil çıkaracağız dördüncü için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

3’ÜNCÜ ÜNİVERSİTE, KIZILİNLER PROJESİ, SAĞLIK BAŞKENTİ..

Eskişehir ile ilgili projelerinden de söz eden AK Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Yetkin Tetik şunları kaydetti: “Eskişehir’de yapılacak çok işimiz var, 3’üncü üniversite, tren yolunun Bursa’ya ulaşması, 3’üncü organize sanayi bölgesinin kurulması çok önemli. Hastane projelerinin, Kızılinler Projesi’nin tamamlanması, ileri teknoloji üniversitenin kurulması gerekiyor, Eskişehir eğitim anlamında gerekli altyapıya sahip. Biz demiryolları ve karayollarında önemli bir noktadayız, sağlık alanındaki yatırımlarımız da tamamlanınca Türkiye’nin sağlık başkenti olacağız. En önemli projelerden biri Kızılinler Projesi, termal sağlık tüm dünyada çok rağbet edilen bir alan oldu.”

“YEREL SEÇİMLERİ DE ALACAĞIZ”

1 Kasım seçimlerinden güçlü çıkmaları durumunda 2019’da yapılacak yerel seçimlerde belediyeleri de alabileceklerini dile getiren Yetkin Tetik, “Belediyeler de AK Partili olduğunda, hükümet ve belediyeler yan yana olduğu zaman çok işler yaparız. Milletvekili adayımız Emine Nur Günay çok etkili bir isim, Harun Karacan da çok aktif çalışan başarılı bir isim, siyasi birliktelik olursa tüm sorunlar çözülür. Biz bu kadro ile çok şeyler başarırız.”

Editör: TE Bilişim