TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi yeni yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ali Engiz, dernek üyeleri için organize ettikleri eğitim ve seminerler dolayısıyla, üyelerin kendi aralarında birbirleri ile ticaret yapmalarını sağladıklarını, üretimde yurtiçi ve yurtdışı pazarlar bularak karlılık artışı sağladıklarını, bunun yanında sosyal sorumluluk bilinciyle yardıma muhtaç ailelere el uzatarak dertlerine merhem olmaya gayret ettiklerini dile getirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı Kadir Bıyık da, ziyaretlerinden dolayı Sayın Engiz'e teşekkür ederken referandum konusunda Genel Başkan’ın ve Eskişehir’deki ülkücülerin devletin bekası ve milletin refahı için "evet" diyeceklerini ve partililerinin bu eksende insanlara neden evet denilmesi gerektiğini doğru bilgilerle anlattıklarını açıkladı.
Ziyarette Başkan Engiz, Sayın Bıyık'a 16 Büyük Türk Devleti’nin madeni levha üzerine basılmış sembolik bayraklarını içeren plaket hediye etti. TÜMSİAD’dan Selami Uzun, Özgür Sürücü, Ali Demirel ve Ahmet Karabek ziyarette bulunarak MHP’ye muvaffakiyetlerinin devamını dilediler.

 
Editör: TE Bilişim