AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, Eskişehir Genç İş Adamları Derneği (ESGİAD) Başkanı Ferhat Alkara ve yönetimini dernek binasında ziyaret etti.
ESGİAD Başkanı Ferhat Alkara ve yönetimi tarafından karşılanan AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Referandum ve şehir sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette iş adamlarının sorunları dinleyen ve görüşlerini alan Ünlü, Nisan 2017’de yapılacağı tahmin edilen Referandum ile ilgili “Yapılacak olan Referandum; Türkiye’de iki başlılığın sona erdirilmesi, Türkiye’nin gelişmesi ve büyümesi için hızlı karar alabilmesi ve istikrarın kalıcı hale getirilmesinin referandumudur” dedi.
Muhalefetin içi boş hayır söylemiyle halkın karşısına çıktığını belirten Ünlü, “İçi boş hayır söylemleri memleketin hayrına değildir. Yapılan yardımlar için kullanılan dini bir terimi siyasete alet ederek din istismarcılığı ve bezirganlığı yapmanın ne kadar abes olduğu aşikardır” dedi. AK Parti İl Başkanı Ünlü, Aralık 2016’da Yönetim Kurulu üyelerinin oybirliği ile ESGİAD Başkanlığına seçilen Ferhat Alkara ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.  
EGSİAD Başkanı Ferhat Alkara, Eskişehir ve ülke konuları hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ak Parti İl Başkanı M.Dündar Ünlü’nün ESGİAD’a gerçekleştirdiği ziyarete berberinden; Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Özcan, İlhan Abbas Arslan, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özata katıldı.  ESGİAD’dan; Başkan Ferhat Alkara ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Oğuz Beki, Ulaş Entok, Ersin Tekgöz, Volkan Şahinkol, Erkemal Kıyak, Ali Önal, Kerem Toparlar, Mustafa Keskin, İsmail Çevik katıldı. 
 
 
Editör: TE Bilişim