AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, sağlığımızı emanet ettiğimiz doktorları ve onların emeklerini hatırlat­mak amacıyla Eskişehir devlet hastanesinde kendilerine ziyarette bulundu.
Milletvekili Karacan gerçekleştirdiği ziyaret esnasında, şunlara değindi :  "Etkin ve Kaliteli Sağlık Sistemi, Nitelikli Bir Toplumda En Önemli Unsurlardan Biridir"
Onurlu ve kutsal bir mesleği üstlenmiş olan hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde gece gündüz, her yerde ve her koşulda, büyük bir özveriyle görev yaptıkları kuşkusuzdur. Sağlık hizmetinin etkin bir şekilde vatandaşlarımıza sunulmasında sağlık personellerinin önemli bir misyon üstlendiğini belirterek, insanı temel alarak görev yapan sağlık personellerinin emeklerinin asla unutulmaması gerektiğine inandığını belirtti.
Sağlık hizmetlerinin sunumunun çağdaş ülkeler seviyesine ulaştırılması yönündeki uygulamalar da bu kapsamda oldukça sevindirici düzeye ulaşmaktadır. Hükümetimiz Eskişehir’e bu konuda cömert davranarak, mevcut  hastane kapasiteleri ve kalitesini arttırmanın yanı sıra yeni hastane projeleri ilave edilmiş olup bunların yapım çalışmaları da devam etmektedir.
Etkin ve kaliteli sağlık sistemi, nitelikli bir toplumda en önemli unsurlardan biridir. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve tüm toplumların en önemli hedefidir.
Milletvekili Harun Karacan, Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakarça çalışan Tüm Sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.
 
Editör: TE Bilişim