Eskişehir Ülkü Ocakları’nda Engin Şahan Görevini Yasin Yumrukaya’ya devretti.
 
Eskişehir Ülkü Ocakları il başkanlığı binasında yapılan devir teslim törenine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz bizzat katıldı.
 
Çok sayıda Ülkücünün de katıldığı Devir-teslim töreninde bir konuşma yapan Genel Başkan Olcay Kılavuz “Bugün Eskişehir’de bulunmaktan ötürü büyük bir mutluluk duyuyorum. Ülkü ocağımızın kutlu sancağını dalgalandıran çok kıymetli ocak başkanım Engin Şahan kendi isteği ricası üzere bayrak değişimini yapacağız. Almış olduğu ocak bayrağını tertemiz taşıması ayrıca bizi gururlandırmıştır. Ülkü ocakları 50 yıldır kutsal bir yuvadır. Ülkü ocaklarından yetişen tüm bireyler kimisi memur, amir, esnaf, siyaset olmak üzere Türkiye’ye damga vurmuştur. Engin Şahan bizi hiç utandırmadı. Büyük işlere başarılı işlere imza attı. Yalan dünyada sizlerin huzurunda ben şahidim. Allah cc nasip kısmet edersede huzuru ilahidede şahit olacağız. Teşkilatları çok iyi yönetti. Ben kendisinden razıyım. Allah cc da kendisinden razı olsun. Kardeşliğimiz iki cihan kardeşliği olarak devam edecektir. Ocak başkanımız Engin Şahan beyefendiye ülkü ocaklarım adına teşekkür ediyorum’ dedi.    

 AYNI YOLU YÜRÜMEKTEN ŞEREF DUYDUM

Eskişehir Ülkü Ocakları il başkanı Engin Şahan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ‘Öncelikle böylesine onurlu gururlu bir görevi devrederken teşrifinizden olayı hepinize teşekkür ediyorum. Kendisi sözün sahibi aynı duygulara sahibim. Aynı yolu yürümekten şeref duydum. Çok işi  işler yapmanın hazzını tadını yaşıyoruz. Cenab-ı Allah nasip ederse bu şerefli rütbenin yükünü taşıyacağımıza söz veriyorum. Nasip olursa vekilim olan can gardaşım Yasin Yumrukaya Bey’e devredeceğim. Rabbim yardımcısı olsun.
Ömrümün sonuna kadar şeref nişanem olarak taşıyacağım ve çocuklarıma miras bırakacağım bu şerefli geçmiş, çivisi çıkmış bu yalan dünyadaki en kıymetli rütbem olacaktır.
 Hakk’ın huzuruna çıktığımızda da üç günlük yalan dünyadan ‘’Ne ile geldin ?’’ diye sorulduğunda bu şerefli mazi inşallah Mizan’da azığımız olacaktır. Görev sürem içerisinde vesile olduğum her hayırlı iş canımdan aziz bildiğim teşkilatıma, her eksik ve noksan şahsıma aittir. Elbette bu görevi tek başıma yürütmedim. İyi kötü her günümde beni yalnız bırakmayan hepsi birbirinden değerli yüz akım il ocak yöneticilerime, İlçe Ocak Başkanlarıma, Üniversite, Orta Öğretim ve Asenalar Teşkilatıma, maddi manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen ağabey ve ablalarıma da müteşekkirim."
 Bayrağı/görevi teslim alan Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Yumrukaya ise ‘Genel başkanımız bizi bu göreve layık gördüğü için Allah razı olsun. Engin Şahan başkanımızdan aldığımız bu sancağı daha ileriye götürmeyi nasip etsin. Dünya’da olduğu gibi inşallah ahirette de aynı sancağın altında buluşmayı nasip etsin. Allah (cc) bu kutsal görevde yar ve yardımcımız olsun. Utandırmasın" dedi
 
Editör: TE Bilişim