Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanı Yasin Yumrukaya, MHP Eskişehir İl (Eski) Başkanı Oğuz Sever’in ulusal bir gazeteye yapmış olduğu açıklamayı kınadı. 
Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanı Yasin Yumrukaya basına yaptığı açıklamada "Oğuz Sever MHP Eskişehir İl (Eski) Başkanıdır. 
Oğuz Sever son açıklamaları ile haddi aşmıştır. Liderimiz, şanımız, şerefimiz, namusumuz, onurumuz, Genel Başkanımız tartışmasız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’dir. 
Oğuz Sever ülkücü harekete ve dahi bilge liderimiz Sayın Dr Devlet Bahçeli’ye ağır eleştirilerde bulunmakla boyundan büyük laf etmiştir. Bu açıklamalar çaresizlik ve dahi basiretsizlik örneğidir. İl başkanlığı döneminde, geçtiğimiz Haziran seçimlerinde, bir başka siyasi partinin seçim propagandası yapmak için il binası önüne tezgah açması ile ne yapacağını şaşırmış, eli ayağına dolaşmıştır. Böyle aciz kaldığı, karar veremediği zamanlarda bile ülkü ocakları imdadına yetişmiştir.  
Partimizi bu nahoş durumdan Kutlu davamızın iki değerinden, başbuğumuzun emanetlerinden biri olan, ülkü ocaklarımız kurtarmıştır. Böylesi basit bir durumda bile karar veremeyen, korkusundan sinen, kalabalığa karışıp sorumluluktan kaçan aciz güruhlar kalkmış davamıza liderimize ve dahi ülkücülere haddi olmayarak akıl vermeye çalışmaktadırlar.  
Oğuz Sever’in yaptığı açıklamalar ülkücü terbiyeye yakışmamaktadır. Bu açıklamalar teşkilatlara fitne tohumları ekmekten öteye gitmez. Teşkilatlarımıza zarar veren bu tutum ve davranışlardan vazgeçmelerini tavsiye ediyorum.
Teşkilatlarımız İridir, diridir ve dahi birdir. Dostu da bilir düşmanı da. Çakalı da bilir Bozkurt’uda.
‘Davamıza ve liderimize, sadakatimiz, samimiyetimiz, bağlılığımız her zamanki gibi en üst düzeyde olacaktır" Dedi.
 
Editör: TE Bilişim