1 Şubat  Pazar günü yapılacak olan MHP Odunpazarı Olağan İlçe Kongresi için adaylığını açıklayan Serdar Ulucan  basın açıklaması düzenledi.

Parti binası önünde düzenlenen toplantıda konuşan Ulucan şunları kaydetti: “Ülkemizin etrafı ateş çemberine dönmüş, milyonlarca insan evinden, ocağından, ailesinden, vatanından, işinden, aşından daha da önemlisi kutsal saydığı tüm değerlerinden olmuştur. Kendi vatanından sürülmüş, ülkemizde sığınmacı olmuştur. Yarın başımıza gelme ihtimali yüksek bu duruma bakarken istikbalimizden endişe duymamız son derece tabiidir.”

Sorumlulukların bilincinde olduğunu dile getiren Odunpazarı İlçe Başkan Adayı Ulucan, “Şahsi beklentilerden, kişisel zaaflarımızdan arınmış temsil ettiğimiz makamın gerektirdiği donanım ve aksiyona sahip, grup saplantısından uzak adaletsiz ve hukuksuz her durumun karşısında durmayı asıl ülkümüz haline getirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Ulucan adaylığını açıklayarak, “Bütün Odunpazarlı ve Eskişehirli hemşerilerimizi bu kutlu yürüyüşümüzde yol arkadaşlığına, kader ortaklığına davet ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim