CHP Milletvekili Av. Cemal Okan Yüksel, Esgazete kurucuları Gazeteci Şenay Bilik Yıldırım ve Mustafa Yıldırım'ı ziyaretinde ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalar yaptı ve AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü’nün kendisiyle ilgili açıklamasını sert bir dille eleştirdi.

Türkiye’nin son 1 haftada yaşanan acı olaylarla sarsıldığını ifade eden CHP Milletvekili Yüksel, “Buradan bir kez daha belirtmek isterim ki; bilinçli olarak yaratılan bu kaos ortamından ülkemizi kurtarmak adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Biz koalisyonun bize zarar vereceğini bile bile ülke menfaatini düşünerek bu konuya olumlu bakıyoruz, çünkü; her şeyden önce Türkiye diyoruz. Ancak AK Parti erken seçime gidilmesi için uğraşıyor” ifadelerini kullandı.

 ÖLÜLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

CHP’li Yüksel, “CHP, Madımak’a, Başbağlar’a, Suruc’a gidebiliyor, buralarda ölümlerin yaşandığı, canımızın yandığı her acı olayda, tüm ölülerimize sahip çıkıyoruz. Her canın hesabını soracağız diyoruz. Ama AKP ve MHP, HDP giremiyor o evlere. Biz ölüye saygının gerekli oluğunu, ölünün arkasından üzülmenin bir erdem olduğunu bıkmadan tekrar ediyoruz” şeklinde konuştu. AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü’nün açıklamasını nasıl değerlendirdiği sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Benim herhangi bir beyana cevap verebilmem için ya söylenen sözün değerli olması, ya da söyleyen kişinin değerli olması gerekir, bu açıklama sözünü ettiğim  iki şartı da taşımadığı için buna cevap vermeyi düşünmüyorum.”

AK PARTİ İL BAŞKANI DÜNDAR ÜNLÜ NE DEMİŞTİ?

"CHP’li bir Eskişehir Milletvekilinin son zamanlarda yaşanılan olaylara ilişkin söylemlerini tahrik edici ve kanlı ellere göz kırpan bir aymazlıktır.

  Patlamaların MİT eliyle yapıldığını iddia edenler, erken genel seçim için kasti olarak hükümet tarafından yapıldığı saçmalığını ortaya atanlar ispat edemezlerse müfteridir, alçaktır. Zaten Eskişehir’de CHP iftira dışında başka ne iş yapmaktadır."

Editör: TE Bilişim