CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, Anayasa değişikliği görüşmelerinin meclis ayağının ardından Eskişehir'de sivil toplum kuruluşlarını, meslek odalarını ziyaretlerini sürdürüyor. Eskişehir Baro'sunu ziyaret eden Usluer, " Hepimizin sorumluluğu büyük, destek olup ülkenin aydınlığa kavuşmasını sağlayacağız" dedi.

Baro Başkanı Rıza Öztekin ve üyelerle buluşan Usluer, sürecin ülkenin lehine bir yönde ilerlediğini ve bunun bu şekilde sürmesi için çok çalışılması gerektiğini ifade etti. Siyasetçi kimliğini ikinci plana attığını ifade eden Usluer, "Bu içinde bulunduğumuz durum siyasetin de üstünde bir durum. Sivil toplumun, meslek odalarının, derneklerin, vatandaşın daha çok birlik olduğunu görmek güç veriyor. Yapılan anketler 'Hayır'ı destekleyenlerin artışta olduğunu gösteriyor fakat buna rağmen vatandaş huzursuz. Kimse huzursuz olmasın, biz haklıyız ve güçlüyüz. Bu süreci hep birlikte aşacağız. Benim güzel günlerin geleceğine olan inancım tam" dedi.

Baro Başkanı Öztekin, referandumda sağlıklı bir ortamda seçim yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını, bu süreçte Anayasa değişikliği ile nelerin değişeceğini vatandaşa anlatma konusunda da çalışmalarının olacağına değindi. Ülke için en hayırlısının olasını temenni eden Öztekin de umutlu ve inançlı olduğunu dile getirdi. ​

Editör: TE Bilişim