CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer hayır çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sarıkamış’ta vatandaşlarla bir araya gelen Usluer, “ Ben buraya kendi geleceğim için değil sizlerin ve bizlerin torunlarının geleceği için geldim. Milletvekili kimliğimi unutun ben vatandaş Gaye olarak geldim yanınıza” dedi.
Aynı zamanda CHP Parti Meclisi üyesi olan Prof. Dr. Gaye Usluer referandum çalışmaları için temaslarını sürdürüyor. Kars’ın Sarıkamış ve Selim ilçelerine giden Usluer vatandaşlara konuşan Usluer insanların kendilerini çok güzel karşıladıklarını, Anayasa değişikliği ile ilgili sorular sorduklarını ifade ederek; “ Vatandaşlarımız merak ediyor, soruyor. Bu çok önemli çünkü sadece maddelerdeki değişikliklere neler olabileceğini anlatmamız bile onların fikirlerini netleştiriyor. Bizim vatandaşa hayır dedirtme derdimiz yok. Biz maddeleri anlatıp nelerin değişeceğini söylüyoruz. Gerisi vatandaşın aklına ve vicdanına kalmış” dedi.
Usluer, Sarıkamış ve Selim’de vatandaşlara şunları söyledi: “Ben buraya kendim için gelmedim, partim için de gelmedim. Benim iki tane kız evladım var. Onların geleceği konusunda endişelerimi anlatmaya geldim. Benim kızlarım için duyduğum endişe sizin çocuklarınız için duyduğunuz endişeyle aynı. Sizden isteğimiz neye oy verdiğinizi iyice öğrenip öyle oy kullanmanız. Hep birlikte ülkemiz için hayırlı bir iş yapalım.” Usluer, sözleri üzerine konuşan Sarıkamışlı Mustafa amcanın elini öptü. Mustafa amca “Devletimin tapusunu kimseye vermem” dedi.
 
 

 
Editör: TE Bilişim