CHP Parti Meclisi üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer bugün Sivrihisar'da hem CHP ilçe örgütünü ziyaret ederek partililerle buluştu hem de esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti. 

 CHP ilçe örgütü ziyaretinde, bir gün önce yapılan Sivrihisar İlçe Kongresine davetleri için yönetime teşekkür eden Prof.Dr. Usluer, hem Parti Meclisi toplantısı hem de TBMM'de hükümet programı sunuşu olması nedeniyle çok istemesine rağmen kongreye katılamadığını belirtti. Yeni seçilen CHP İlçe Başkanı Mustafa Cesur ve arkadaşlarını kutlayarak başarılar dileyen Usluer, il kongrelerinin tamamlanmasının ardından 16-17 Ocak'ta yapılacak kurultayın bir demokrasi şöleni olacağını, daha güçlü CHP için, daha güçlü Eskişehir ve daha güçlü Türkiye için birlikteçalışacaklarını ifade etti.

 

Sivrihisar esnafına da ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Prof. Dr. Usluer  vatandaşlarla sohbet ederek onların soru ve dileklerini dinledi.  64. AKP hükümet programı hakkında vatandaşlara bilgi veren Usluer; "hükümet programında yer alan özgürlüklerin korunacağı, her türlü kısıtlamanın engelleneceği, daha fazla demokrasi, bağımsız yargı ve hukukun üstünlüğünün sağlanacağı konularının CHP için önemli olduğunu, ancak 13 yıldır iktidarda olan bir parti programında demokrasinin olmazsa olmazı temel haklar için hala - yapacağız, edeceğiz gibi-  gibi kavramların kullanılmasının düşündürücü olduğunu" vurguladı. 28 Kasım'da hükümet programı üzerine TBMM'de siyasi partilerin görüş bildireceğini belirten Usluer; "AKP'nin bu defa  söylemlerinde samimi olmasını diliyoruz,  ana muhalefet partisi olarak önceliğimiz Yurtta Sulh, Cihanda Sulh ilkesi ile iç ve dış barışın sağlanması, ülkemizin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik karmaşadan bir an önce kurtulmasıdır, bunu sağlamak adına ülkemiz için yapıcı, AKP için denetleyici muhalefetimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim