Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''CHP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer hocamız derneğimizin her türlü etkinliklerine katıldı ve Sivrihisarlıların sorunlarını dinledi ve sorunların çözümü için gerekli gayretleri gösterdi. Usluer hocamızdan çok memnunuz. Eskişehir'e her yönden yardımcı olan milletvekilimizdir'' dedi.
Sivrihisarlılar Vakfı Başkanı Naci Şakar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. CHP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer ziyaret ile ilgili açıklamada şunları söyledi: ''Sivrihisarlıların beni sıcak karşılamasından çok minnettarlık duydum. Kendimi, kendi evime gelmiş gibi hissediyorum. Referandum sürecindeyiz. Evet ve hayır'ın,  halka açık açık anlatılması gerekir. Referandum halka açık yapılmalı. Halktan gizlenen bir metni, oylamaya sunacağız. Buraya bir partinin temsilcisi olarak gelmedim. Elbette ki belli bir siyasi kimliğim var. Buraya referandumun aydınlatılması için geldim. Ülkemi de, 18 - 25 yaş arası 8 milyon genç var. Referandumdaki 18 maddenin toplum yararına faydası yok. Bu sürec parti meselesi değil, memleket meselesidir. Referandum sürecinin sonunda 'Hayır' çıkarsa ülkemizde kutuplaşma azalır ve halkımız rahat nefes alır.''
 Ziyaret sonunda; Sivrihisarlılar Derneği Başkanı İsmail Arslan, 08.Mart. ''Dünya Kadınlar Günü'' münasebetiyle, CHP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer'e 'çiçek buketi' takdim etti.

 
Editör: TE Bilişim