CHP’nin en genç milletvekili aday adayı Volkan Kılıç, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilli Aday Adayı Volkan Kılıç, ilk olarak CHP Sivrihisar İlçe Başkanı Mustafa Cesur ile Sivrihisar’da bir araya geldi. Partiyi içi çalışma ve aday süreci ile ilgili istişarede bulunan Kılıç ile Cesur, il ve ilçe teşkilatları olarak birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.
Daha sonrasında esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Volkan Kılıç, siyasette gençlerin etkin varlığının artması gerektiğine dikkat çekerken daha yenilikçi, dinamik, cumhuriyet değerlerine sahip çıkan ve ülke çıkarlarını önceliği edinmiş gençlerle daha aydınlık yarınların kaçınılmaz olduğunu belirtti. Vatandaşların sorun ve beklentilerini de dinleyen Kılıç, Sivrihisarlılardan destek sözü aldı.  
Sivrihisar çıkarmasından sonra Volkan Kılıç, CHP İl Binası’nda Seyitgazililer Derneği yönetimini ağırladı. Dernek yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Kılıç, parti hedefleri ve projeleri ile ilgili bilgi vererek Seyitgazililer Derneği’nin görüşlerini aldı. 
Görüşmenin sonunda Volkan Kılıç ile Seyitgazililer Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ve gerek bu dönemde gerek ileriki dönemlerde istişare edilmesinin önemli olduğunu vurguladılar. 
Editör: TE Bilişim