AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı ve Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ile birlikte Seyitgazi İlçesi’nde ziyaretler gerçekleştirdi.
Karacan, Seyitgazi ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek başladığı ilçe programına Cevizli, Bardakçı ve Ayvalı mahalleleriyle devam etti.
60 yıldır bir milletvekili gelmedi buraya
Karacan’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerde Cevizli mahallesindeki bir vatandaşın “Ben altmış küsür yaşındayım buraya 60 yıldır seçimden sonra bir milletvekilinin geldiğini görmedim, sırf bu yüzden bile sana teşekkür ederim. Ama bizim sorunlarımız çok yardımcı olursan daha da çok sevinirim.” Dedi.
Yapamayacağım konularda söz vermem
Karacan ise; “Ben buraya sizlere teşekkür etmek için geldim. Sizlerin sıkıntılarını dinlemeye geldim. Siz konuşacaksınız ben dinleyip notumu alacağım yapabileceğim konularda yardımcı olacağım, bilmediklerimi öğrenip sizlere geri dönüş yapacağım, yapamayacağım konularda da size söz verip hallederiz demeyeceğim. Kusura bakmayın bu işi yapamadık diyeceğim. Buraya siyaset yapmaya gelmedim çünkü önümüzde ne seçim var ne de başka bir şey ben sizlere gönül borcum olduğu için buradayım, sizlerin vekili olduğum için buradayım.” Şeklinde konuştu.
Program sonrasında Karacan, Kaymakam ve Belediye Başkanı Hac’dan dönen Seyitgazi Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sarıoğlu’nu evinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Editör: TE Bilişim