Saadet Partisi Eskişehir İl Sekreteri Yaşar Saylısoy, sağlıklı olan yapılan değişikliğin ne olduğunu toplumun tüm kesinlerine anlatılmasını gerektiğini söyledi.
Terörle mücadele konusunda iktidarın çıkaramadığı yasa söz konusu olmadığını hatırlatan SP İl Sekreteri Yaşar Saylısoy, “Anayasa değişikliğine ‘evet’ denilmesini sağlamak için ‘hayır’ sonucunun terör örgütlerine yarayacağı, hatta daha da ileri gidilerek; millet ve devletin bekası için ‘evet’ dinilmesinin şart olduğu, ‘hayır’ denilmesinin de terör örgütlerinin hayrına olacağını söylemek insanlarımızı tedirgin etmektedir” dedi.
Evet ve Hayır diyenlerin bunun nedenlerini topluma anlatmaları gerektiğini vurgulayan Saylısoy, “İktidar kanadı toplumu terörle, muhalefette rejim değişikliği ve diktatörlükle korkutarak kendi saflarına çekmeye çalışmaları, referandumda ne sonuç çıkarsa çıksın sağlıklı bir sonuç almak mümkün olmayacaktır. Referandum sonrası yine bir arada yaşamaya devam edeceğiz. Bu yüzdende biririmize hakarete varan sözlerden kaçınmamız gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.
 
 
Editör: TE Bilişim