CHP Eskişehr İl Yönetimi’nin 16 Nisan’da yapılacak referandum için bütün ilçe ve mahallelerde sürdürdüğü ‘Hayır’ çalışmalarına Seyitgazi’ye bağlı Akin ve Gemiç Mahallelerinde devam etti.
CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, İl Başkan Yardımcısı Recep Taşel ve İl Yönetimi temsilcileri ile gerçekleştirilen gezide Akinliler’e ve Gemiçliler’e ‘Hayır’ anlatıldı.
Yargıyı susturduğunuz zaman her şeyi yapma hakkına sahipsiniz
Yargının her şeyin önde olması gerektiğini vurgulayan Başkan Sinan Özkar,  “Yargıyı susturduğunuz zaman her şeyi yapma hakkına sahipsiniz. Yargı ülkenin vicdanıdır, frenidir, denetim mekanizmasıdır. Bu anayasa değişikliği yargıyı susturmaya yönelik bir değişikliktir. Yargıyla, kurallarla, kurumlarla denetlenemeyen bir partici devlet anlayışına, bir tek adam rejimine bizim ne rızamız vardır ne de buna göz yummaya niyetimiz. Bu açıdan sizden ricam iyi düşünüp , iyi karar vermeniz ve 16 Nisan sabahı oyunuzu kafanız en net şekilde kullanmanızdır.” sözleri ile anayasa değişikliğinin ve kullanılacak oyun önemini ifade etti.
Akin ve Gemiç’in ardından Kırka Mahallesi’ne geçen CHP Eskişehir İl Yönetimi temsilcileri geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden CHP Kırka Eski Belde Başkanı ve Seyitgazi İlçe Yöneticisi Remzi Koca’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
 
Editör: TE Bilişim