CHP Eskişehir Milletvekili aday adayı Nihat Çuhadar, kızları İlkem Deniz ve Gülnihal, çalışma ekibi ve gazetecilerin de katıldığı kahvaltıda amaç ve hedeflerini anlattı.

AKP’nin neler yaptığını Bülent Arınç ve belediye başkanı İ.Melih Gökçek’den dinlenmeye başlandığını belirten Çuhadar, “AKP’den bundan sonra artık hiçbir şey olmaz. Hatta onlar yukarıda kavga ederken bedelini halkımız ödemeye devam eder. Bu kavganın tek bir sebebi var; AKP’nin bittiğini, milletvekilleri ve bürokratları, belediye başkanları ve örgütleri artık çok iyi biliyor ve görüyorlar. Giderken günah çıkarma telaşı içindeler ‘giderayak daha ne götürülebilir’ onun derdindeler” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun emeklilere yönelik ikramiye konusuna değinen CHP Eskişehir Milletvekili aday adayı Nihat Çuhadar,  bu hakkı kimsenin örtülü ödenek adı altında yememeli, emeklilerin bu ülkenin temel direği olduğunu söyledi.  Modern Kölelik sistemi olarak bilinen Taşeron işçi çalıştırmaya son vereceklerini belirten Çuhadar, “Ağır vergi yükü altında ezilen memuru, işçisi, esnafı, sanayici, çiftçisi, öğretmeni, doktoru bu ülke için özvarlıklarıyla ve emekleriyle alınteri döken her insanımız CHP iktidarında rahat bir nefes alacaktır” diye konuştu.

Eskişehir Milletvekili kimliği ile sorunları görerek, bakmak ve anlayarak çözmek için halkın talepleri ışığında çözüm bulma misyonunu yüklenmek istendiğini vurgulayan Çuhadar şunları söyledi:

“Ben yoksulluktan gelmiş zulüm görmüş birisi olarak bu memleketin bu ülkenin çocuklarını zulümlerden ve fakirlikten kurtarma amacı için yıllardır savaştım ve daha çok insana dokunabilmek için bu yola çıktım. En büyük isteğim yoksulluk ve yoksunluk içindeki halkımıza CHP programı içinde gerçek çözümler bulabilmek ve bu uzun süreli uygulayabilmektir.

Ben iki kız çocuğu babası olarak, kadın, çocuk tacizi ve cinayetlerine karşı, toplum bilincinin oluşması için gereken her yerde ve hep en önde olarak, bu konuyla ilgili alınacak her kararın takipçisi ve uygulatıcısı olacağım. Doğaya ve hayvanlara karşı sevgim çok büyüktür. Ekoloji mücadelesi içinde olmak da en önemli misyonlarımdan biri olacaktır.”

Editör: TE Bilişim