AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Günyüzü ve Sivrihisar İlçelerinde Partisinin İlçe Danışma Toplantılarını Gerçekleştirdi.

Karacan, ilk durağı olan Günyüzü İlçesinde vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. İlçe danışma toplantısında konuşan Karacan, “1 Kasım’da elinden gelenin fazlasını yapan Günyüzü ilçesi, Allah sizlerden razı olsun. Muhtarlarımıza, ilçe teşkilatımıza yürekten teşekkür ediyorum. Asıl olan sizlerin, vekil olan ise bizim olduğumuzu hep söyledim. Bundan sonra da Allah bana güç kuvvet verdiği sürece her zaman hizmet yapacağız. Yorulmadan çalışacağız. Bir kişinin, bir mahallemizin, bir köyün, bir ilçemizin derdini dindirebiliyorsam benim dinlenmem bu şekilde olacaktır.” şeklinde konuştu.

Danışma Toplantısı sonrası Günyüzü esnafını da ziyaret eden Karacan, “Günyüzülü esnaf dostlarım her zaman yanımda durdu, Allah onlardan da razı olsun hepsinin yeri bende ayrıdır.” dedi.

Partisi’nin Sivrihisar İlçe Danışma Toplantısı’na da katılan Karacan, burada yaptığı konuşmada  “1 Kasım seçimlerinde gitmediğimiz yerlere gittik, dokunulmayan kişilere dokunduk, küs insanlarımıza gittik, sizlerle birlikte kapı kapı gezerek bu seçimi kazandık. Bu millet bize inandı, güvendi. Onun için ilçemizin eksiğini tamamlamak da hem sizin hem benim görevim. Sorunlarımızın üstesinden beraber geleceğiz. Bundan sonra sık sık beraber olacağız; durmadan, dinlenmeden birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim