Eskişehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aday  Adayı Avukat Yunus Emre Karabulut, Eskişehir Kültür Sanat Derneği ESKÜDER'i dernek binasında ziyaret etti. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ve Eskişehir'in gündeminde olan konulara değinildi.

Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) Başkanı Yazar Gazi Durusu ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ''Eskişehir CHP Milletvekili Aday Adayı Avukat Yunus Emre Karabulut'un derneğimizi ziyaretinden memnunluk duyduk ve kendisine başarılar dileriz. Bizler Eskişehirli sanatçılarız, yazarlarız ve şairleriz. Amacımız, Eskişehir ilinin kültür ve sanat dalında sesini tüm Eskişehir'e duyurmaktır. Eskişehir'in bilinmeyen yerel değerlerine sahip çıkarak, Eskişehir'in her yönüyle tanıtmaktır. Bizler hiç bir beklentisi olmayan gönüllü bir neferiz'' dedi.

Eskişehir CHP Milletvekili Aday Adayı Yunus Emre Karabulut da ziyaretle ilgili şunları söyledi:  “Eskişehir de bulunan kurumları, esnafları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Bizlerde bir hukukçu olarak özveriyle çalışan derneklere her zaman yardımcı olmalıyız.  Sizleri güçlendirmeliyiz ki, sizler de sanat ve kültürel yönden Eskişehir'in sesini her yere duyurmalısınız.”

Ertuğrul Altınel

 

Editör: TE Bilişim