Eskişehir Basket’in geçtiğimiz sezon yaşadığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Josh Duncan ve Sean Marshall ile yeni sezonda takımda tutuldu. İki oyuncu da Süper Lig’de mücadele edecek.

Yabancı transferde Billy Baron ve E.J. Rowland ile kadrosunu güçlendiren Eskişehir Basket iç transferde de harekete geçti. Siyah Kırmızılı ekip daha önce prensipte anlaşma sağladığı Josh Duncan ile 1 yıl daha sözleşme imzaladı. Mukavelesi devam eden ancak bir çok takımdan teklifler alan Sean Marshall ile yapılan görüşmelerin ardından bu oyuncuda takımda tutuldu. İki Amerikalı önümüzdeki sezon takımda forma giyecek.

 1 yıl daha oynayacaklar

Pivot oyuncusu Josh Duncan ve skorer gard Sean Marshall’ın 1 yıl daha takımda kalmasıyla alakalı Eskişehir Basket resmi internet sitesinden açıklamada bulundu. Resmi siteden yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi; “Tkımımızda kontratı devam eden Sean Marshall ve sözleşmesi bir sene daha uzatılan Josh Duncan 2017-18 Tahincioğlu Süper Ligi’nde takımımız formasıyla ter dökecektir.”

Türk oyuncular bugün

Tahincioğlu Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Nesine.com Eskişehir Basket’te bugün imza töreni düzenlenecek. Başkan Sinan Özeçoğlu anlaşma sağlanılan 7 oyuncu ile mukavele imzalayacak.

Süper Lig’de başarı hedefleyen Eskişehir Basket yerli transferini daha önce duyurmuştu. Temsilcimiz, Yunus Emre Sonsırma, Buğrahan Tuncer, Dorukhan Engindeniz, Caner Erdeniz, Berkay Candan, Doğan Şenli ve Mehmet Fırat Alemdaroğlu ile anlaşma sağladı. Bu oyuncular için 21 Temmuz Cuma günü saat 12.00’de Anemon Otel’de imza töreni düzenlenecek. Başkan Sinan Özeçoğlu imza töreninde yeni sezon hakkında açıklamalarda bulunacak.

Editör: TE Bilişim