Pazartesi günü kombine biletlerin satışa çıkacağını duyuran Eskişehirspor Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özeçoğlu, hedefin 30 bin kombine olduğunu söyledi.

  Sinan Özeçoğlu, takımda yaşanan son gelişmeleri paylaştı. Özeçoğlu şöyle konuştu: "Eskişehirspor'da teknik direktörün kim olacağı en geç yarın akşam netleşecek. Biz güvenilirlik anlamında ilk adımı attığımızı düşünüyorum. Önce oyuncularımızın ücretlerini ödeyeceğiz, onlara verdiğimiz sözü tutuyoruz kulübün borçları var o ayrı.  . Bakanın görevden alınması sorun yaratmayacak. Kendisiyle görüştük, verdiği sözleri yerine getireceğinden şüphemiz yok, sayın Harun Karacan Genel Başkan Yardımcısı oldu herkesin el birliği ile kulübe destek vereceğine inanıyoruz. Eskişehir mahkemelerinde, icrasında asliye hukukta bir sürü dosyamız var. Bizim hedefimiz daha fazla puan sildirmemek. Bunun için her gün İstanbul'a gidip görüşüp geliyoruz. Biz kulübün kaybolan güvenini geri getirmeye çalışıyoruz, düzgün ve sözünde duran bir başkan ve yönetim var. Bu şehrin yeni yönetime güveni ve sevgisi var, ben inanıyorum ki diğer futbolcularımız da gelecek. Ahmet ve Ruud Boffin'in de geleceğine inanıyorum ben. Onlarla temas sağlandı kulüpleri ile görüşüyoruz, önümüzdeki hafta netleşecek. Transfer yapamıyoruz Akaminko, Bruno Mezzenga gelecek. Ofoedu ve Kaan geldi şu anda geçen seneki kadromuzdan 4 eksiğimiz var. Semihle yakında anlaşma sağlarız. 

KOMBİNEDE HEDEF 30 BİN

Transfer cezası varken şehrin takımına sahip çıkacağını belirten Özeçoğlu, şunları söyledi: "Esas işimiz takımı yukarı çıkarmak, bunun için de taraftara ihtiyacımız var. Kombineler Pazartesi satışa çıkacak, biz bu kulübü bu zor şartlarda sahip çıkıyorsak bu şehir de takımına sahip çıkacak diye düşünüyorum. Hedefimiz aileleri tribünlere toplamak, anne, çocuk tüm aileyi tribünlerde görmek istiyoruz. Eskişehir kulübe sahip çıkarak 30 bin kombine bilet alacaktır, buna inanıyorum." Kombine bilet fiyatları hakkında net bir rakam paylaşmayan Başkan Özeçoğlu fiyatların taraftarın karşılayabileceği bir miktar olacağını söyledi.

OYUNCULARIIN ENERJİSİ YÜKSEK

Başkan Özeçoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Lige 3 hafta kaldı, bugün basının yapması gereken şehri ve dinamikleri harekete geçirmek, geçen sene de bu yıl da iyi bir kadromuz var. Erkan Zengin bu takımın kaptanı, özverili davrandı her zaman, oyuncu ile hoca arasında bir anlaşmazlık yaşanmaz diye umut ediyorum. Oyuncularımızla görüştüm hepsinin enerjisi yüksek ve inançlı. Biz takımda sorun yaşanmaması için taraftarı ile basını ile şehrin ileri gelenleriyle kulübü doğru yönetirsek sorun yaşanmaz. Tüm futbolcular geçen yıldan alacaklarından yüzde 20 indirim yaptı. Bu konuda Erkan Zengin oyuncularla konuştu. İkna etti."

PUAN CEZASI 15 PUANA ÇIKABİLİR

Kulaç, Pinto ve Sisoko ödemeleri nedeniyle 9 puan silme cezası ile karşı karşıyayız. Bienvenü’den yeni dosya geldi. Buradan da 6 puan silme cezası geldi.Görüşmeler sürüyor. Futbolcuları ikna edersek bu sorunu kaldırabiliriz.

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Editör: TE Bilişim