Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 29 Mayıs Pazartesi günü Giresunspor ile gerçekleşecek play off mücadelesi ile ilgili konuştu.

Giresun’da gerçekleşen ve 3-3 sonuçla sonlanan maçı da değerlendiren tecrübeli teknik adam, “Sonuca baktığımızda avantajlı diyebileceğimiz bir skor elde ettik. Ama bu skora güvenip sahaya çıkmayacağız. Kazanılması gereken bir maç olarak değerlendirmemiz gerekiyor. Böyle bir 90 dakika bizi bekliyor. Belli avantajlarımız var ama onlar düşüncemizde olmayacak. Burada yeni bir maç, yeni bir hedef var. Bunu tek maç üzerinden değerlendirip hazırlanacağız. Bu şehre düşündüklerini yaşatmak için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.

TARAFTAR HER DESTEĞİ VERİYOR

Taraftarla ilgili de konuşan Denizli, “Taraftarımız bu mübarek ramazan ayında iftar saatine denk gelen maçta takımını asla yalnız bırakmayacağını biliyorum. Bize gereken her türlü desteği taraftarımız veriyor. Pazartesi günü de verecek. Biz de onlara beklediklerini sunacağız” dedi.

BOFFİN’İN DURUMU BELİRSİZ

Boffin’in sakatlığı hakkında bilgi veren Denizli, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Maça dolu dolu 48 saatimiz kaldı.  Eğer oynama şansı varsa Boffin’in oynamasını hepimiz isteriz. Ama oynamama durumunda da Kayacan her an göreve hazır, görev verildiğinde bunu yerine getiren bir arkadaşımız. Bu konuda sıkıntı çekmeyiz. Takımda sakatlıkları devam eden birkaç arkadaşımız daha var. Bizim isteğimiz hepsinin iyi olması ve geniş bir kadro üzerinden tercihleri yapabilmemiz.”

DORUKHAN’IN YOLU AÇIK

Denizli, Dorukhan’ın performansını da değerlendirerek, “Dorukhan devamlı iyiyi arayan bir futbolcu. Bulunduğu konumla yetinmeyen, daha iyisini yaparım diyen bir futbolcu. Futbolcu bunu düşündüğü zaman ben de rahatlıkla o formayı ona teslim ederim. Yolunun açık olduğunu görüyorum” ifadelerini kullandı.  

Editör: TE Bilişim