Eskişehirspor'da yeni imzalar, teknik direktör sorunu ve transfer yasağında flaş gelişmeler yaşandı

Eskişehirspor futbol takımı kaptan Erkan Zengin gözetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Aykut, Hürriyet ve Dorukhan sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.

Teknik Direktör sorunun 18 Temmuz Salı günü netleşeceği belirtildi. Sefer Yılmaz ile ön görüşme yapıldığı öğrenildi. 

Eskişehirspor yönetimi yaptığı toplantıda görev bölümünü gerçekleştirdi. Salı günü görev değişiminin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. Ödemesi yapılmadığı için serbest kalması gündemde olan Hasan Hüseyin ile masaya oturuldu. Hasan ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Yönetim istese serbest kalabilecek futbolcunun bu girişimde bulunmaması nedeniyle kendisine teşekkür etti.

SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCULAR TAMAM

Transfer yasağı nedeniyle sözleşmesi biten futbolcuları kaçırmak istemeyen yönetim Aykut, Bilal Aziz, Hürriyet, Uğur İnceman’a imzayı attırdı. Semih Şentürk ile görüşmelerin sürdüğü küçük bir pürüzün kaldığı 18 Temmuz Salı günü Semih ile de masaya oturulacak. Ofoedu'nun ise görüşmek üzere Eskişehir'e çağrıldığı belirtildi. Bruno ile Akaminko'nun en kısa zamanda antrenmana katılacağı öğrenildi.  Yönetimin ayrıca Fenerbahçe’den geçen yıl kiralık olarak gelen Hakan Cinemre ile de görüşeceği gelen bilgiler arasında.

TRANSFER YASAĞI İKİ DÖNEM

Eskişehirspor yönetimini kesinleşen transfer yasağı kara kara düşündürüyor. Ödemeler yapılsa dahi transfer yasağının bu yıl kaldırılamayacağı öğrenildi. Tek umut devre arasında federasyon ile görüşülerek iki transfer dönemi yasağının bire düşürülmesi yönünde girişimlerde bulunulacak olması. Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu Salı günü basın açıklaması yaparak bu konulara açıklık getirecek.

PARALAR TIKIR TIKIR

Eskişehirspor yönetiminin anlaşmaya varılan futbolculara ön anlaşma paralarını hemen hesaba yatırması futbolcuları da şaşırttığı öğrenildi.

ESKİŞEHİRSPOR’UN İTİBARINI VERECEĞİZ

Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu, “Şehirle birlikte hareket ederek Eskişehirspor’un itibarını sağlayacağız”dedi.

Editör: TE Bilişim