Eskişehir Taraftarlar Birliği Başkanı ve Nefer Tribünü lideri Murat Diri,  Neferliler seslenerek kombine almaya çağrısında bulundu.

“Bu kıvılcımı biz ateşleyelim, bütün tribünlere, taraftara yayılsın” diye seslenen Diri, “ Kim ben Eskişehirsporun Neferiyim diyorsa, içerde dışarda armasını yalnız bırakmayan kim varsa mutlaka ama mutlaka kombine alsın. Etrafındakilere haber versin 150 TL'ye satılacak NEFER kombineleri kaçırmasın. Unutulmasın ki güçlü NEFER güçlü Maraton demek Maraton tribün ne kadar iyi olursa bu stadın tümüne yansır. Tribünle ilgisi olmayan amcalar ve bağırmayacak taraftarımız Maraton bölümden kombine almamaları rica olunur. Maraton bölümde alt ve üst kombineler satışa çıkacaktır” dedi.

Bağıramayan büyüklerin Maraton Alt bölümü tercih etmemelerini 500 liradan satışa çıkacak olan VİP veya Maraton üst bölümden kombine almalarını isteyen Diri şunları söyledi:

“Ayrıca şehir dışında yaşayan ama her maça gelmese de destek olmak için kombine alan gönüldaşlarımızın da stadımızın başka bölümlerinden kombine alarak Maraton Alt tribünün boş kalmaması ve tribünlerimiz ateşli bir şekilde devam etmesi için onlardan ricamızdır.

Maraton Üst bölümde BandoEses olacaktır.

Maraton Alt ve Üst satışa açılmıştır.

Yarından itibaren yeni stadyum gişelerinden kombinelerimizi alabiliriz. Park sorunu yok.

Hedef 30BİN KOMBİNE”

Editör: TE Bilişim