Eskişehirspor’un en zor dönemlerinde yardımda bulunan  Ak Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı’nın yeniden ‘bakan’ olamaması üzerine taraftarların umudu Ak Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan oldu.

Avcı’nın yeniden bakan olmaması ve Karacan’ın AK Parti Genel Başkan yardımcısı olması nedeniyle taraftarlar gözlerini Karacan’a diktiler.  Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve Nefer Tribünü gurubu lideri Murat Diri,  sosyal medyada taraftarlara, “Şimdi Eskişehir vekilimiz Harun Karacan’a yoğunlaşmak gerekiyor. Şu an Kamil Ahmet ve Boffin gelmek istediği haberi var. Ama kulüplerine baskı kurmak lazım. O yüzden Twitter üzerinden Harun Karacan'a mesajlar atarak ‘sayın vekilim Boffin ve Kamil Ahmet'i istiyoruz. Şehrin abisi olarak onları bize getirin’ tarzı olumlu ve motive edici mesajlar ile bir çok şeyde kolaylık sağlarız” diye seslendi.

Diri, mesajında Eskişehirspor yönetiminin yalnız mücadele ettiğini belirterek Twetter üzerinden bir algı yapılması gerektiğini vurgulayarak küsme ve trip atma zamanı olmadığını dile getirdi.

Editör: TE Bilişim