Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Türkiye Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası (K1 Rules, Low Kick, Light Contact) Niğde'de başlıyor.

Şampiyonaya Dinamik do kulübünden Milli antrenör Erdinç Aygün sporcularından Hamit Baran Güvenç gençlerde, Ömer Ömürlü Yıldızlarda, Yusuf Özcan Yıldızlar da mücadele edecek. Şampiyonaya katılan tüm sporculara başarılar dileyen Aygün sporcularının çok çalıştığını Milli takıma girmek için ellerinden geleni yapacağına emin olduğunu uzun zamandır yoğun çalışarak birincilik kürsüsüne çıkma hırsıyla çalıştıklarını söyledi.

Antalya'da Uluslararası Türkiye 3. olan ve bu şampiyonada Milli sporcu olmak için şans arayacak Ömer  Ömürlü yaptığı açıklamada “Şansım çok yüksek Eskişehir'in ve Türkiye'nin en iyi antrenöründen eğitim alıyorum, Erdinç Aygün hocam bu işin duayenlerinden çok kısa sürede çok güzel başarılara imza atıyoruz buda bu işin kanıtıdır inşallah bu şampiyonada da birincilik kürsüsüne çıkarak hedefimizi gerçekleştireceğiz. Tek sıkıntımız bu şampiyonalarda kimse sponsor olmuyor sponsor bulamıyoruz bu nedenle çok büyük ekonomik zorluklarla şampiyonalara gidiyoruz bu şampiyonaya da bu zorluklar içinde gitmek beni çok üzüyor bizlere sahip çıkılmıyor ve elimizden tutulmuyor yalnız bırakılıyoruz her zaman olduğu “ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim