Tepebaşı belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda  tüm kenti ötekisiz bir araya getirdi. 150 bin kişiye ramazan sonuna kadar ulaşmayı hedefleyen Tepebaşı belediyesi, bu anlamlı güne anlamlar katıyor. Tren saatinde Garda verdiği iftar memnuniyeti tüm kente yayıldı...Bu günler birlik ve beraber olmak insanların sosyalleşmesi için çok anlamlı. Tepebaşı bölgesinde zaman zaman insanlarla sohbet etme imkanım oluyor.Çünkü bende tepebaşı bölgesindeyim. Ahmet Ataç için yakın akrabalarından söz eder gibi bahsediyorlar. Haksız da sayılmazlar. Ahmet Ataç’ı  Doğal, sevgi dolu, politik olmayan yapısının farkında olan bir Tepebaşı var. Bu gözlemimi herzaman yazarım. Bende bu konuda haksız çıkmadım. Seçim bölgesini de iyi izledim sandıklardan çıkan sonuçlarda belli .. Demekki ötekisiz olmak siyaset üstü bir davranış oluyor. Halk bunu çok iyi değerlendiriyor. Çalışanlarına baktığınız da da aynı durumu görürsünüz. O parti bu parti demeden işe öncelikli ihtiyacı olanları almıştır...Her ne kadar bazı partililer onun seçilmiş olduğu partiyi karşısına alsada. Ahmet Ataç yine de İnsana verdiği  önceliğinden vaz geçmez..Bu durum da özlenen istenen yapı bu dur dedirtiyor... Benden olsun mantığı ile hareket edenlerin  yolu kısa olur. Buna hep birlikte tanık oluyoruz.

Büyükşehir Belediyesi de öyle değilmi ? Yılmaz hocanın başarısı Ahmet Ataç’ın Kazım Kurt’un Başarısı Bu emeği nasıl görmezden gelebilir Halk.. 

CHP nin 3 vekil  almasına neden olmadılar mı?Ama Eskişehir güzelleştikçe başarı görüldükçe bazıları bu güzelliklere gölge düşüreceğini sanıyorlar ama Halk herşeyin fakında..

 Geçenlerde  çok çirkin ve  haksızlık edilen bir konuya da değinmek istiyorum. Ramazan konserleri var iftardan sonra oluyor. İnsanlar gidip sanatçıları dinleyip eğleniyorlar.Orada eğlenen tüm kadınların resmini çekip sayfasında yayınlayan ve haksız söylemlerle Büyükşehir Belediye başkanımızı Kötü göstermeye çalışan insanlar ,Eskişehir halkına saygısızlık yaptıklarının farkında bile olmayanlar,.Bu halk 4 dönemdir Yılmaz hoca dedi .... Bizlere düşen görev daha çok birleştirmek bütünleştirmektir. Bana göre de inanç bunu gerektirir.merak ediyorum Bakara Makara diye Bakara suresini dalga konusu yapıldığında nasıl bir tavır sergiledi bu durumu yaratan arkadaşlar  acaba.Bizler Başarıyı, doğru olan her insanı herzaman alkışlamışızdır. Yanlışa doğru dememişizdir.Doğruya da yalan dememişizdir. Burhan Sakallı Odunpazarı belediye çalışmalarını yaparken Bu kenti dokusuna uyum sağlıyor Ötekisiz çalışıyor diye övgü ile bahsettik ve hala da saygıyla anarız. Halk olarak.Neden iyi ve güzel şeyler görmemezlikten geliniyor. Bu kentte birlikte yaşayıp herşeyinden birlikte yararlanmıyormuyuz.örneğin Sazova parkına binlerce kişi gidip dinleniyor resimler çektiriyorlar ,misafirlerini gezdiriyorlar Eskişehir’le övünerek .defalarca tanık olmuşuzdur... O parklarda herkes var ve çok memnun. Ben köşe yazarıyım ama gerekirse resimler de yayınlar gazetelerimiz.Bu kent hepimizi mutlu ediyor . Türkiye örnek alıyor ...