Tepebaşı Belediyesinin çocuklar için tamamen ücretsiz olarak düzenlediği Yaz Etkinlikleri, 37 farklı branşta gerçekleştirilen eğitimler ve 5 bin 630 öğrencinin katılımıyla sürüyor.

Tepebaşı Belediyesi tarafından 2017 yaz döneminde düzenlenen Yaz Etkinlikleri; kültür, sanat, spor, kişisel gelişim ve bilim gibi birçok alanda çocuklara yönelik eğlenceli faaliyetler ile devam ediyor. “Yaz Çiz Boya Oyna” sloganı ile düzenlenen Yaz Etkinlikleri kapsamında çok sayıda dalda eğitim çalışması gerçekleştiriliyor. Çocukların yaz tatili dönemini daha verimli, sağlıklı ve eğlenceli bir şekilde geçirmesi amacıyla başlatılan etkinlikler yoğun katılım ile devam ederken, öğrencilerin hem bedensel hem de fiziksel gelişimine katkı sağlanıyor.

Çocuk eliyle çizgi film, futbol, halk dansları, karaoke, sihirli deneyler, coşkulu ritimler, basketbol, seramik, resim, cam, bisiklet tamirciliği, şaloma, satranç, jimnastik, çocuk yogası, mini pandomim, mutlu boyalar, drama, masa tenisi, ritm, model uçak, junior survivor, duma duma dum ritim, amatör jonklör ve kukla atölyesi gibi çalışmaların gerçekleştirildiği Yaz Etkinlikleri’ne, toplamda 5 bin 630 öğrenci katılıyor.

3 Temmuz tarihinde başlayan ve ritim, 3 top bilardo, taekwondo, satranç, öykü yazarlığı, dart ve futbol gibi branşlarında yoğun ilgi gördüğü Yaz Etkinlikleri, 25 Ağustos tarihinde sona erecek. Öte yandan Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de Yaz Etkinlikleri kapsamında 37 branşta açılan eğitimlere yoğun ilgi gösteren Tepebaşı halkına teşekkürlerini ileterek, çalışmalara benzer etkinlikler ile devam edileceğini belirtti.

Editör: TE Bilişim