Yaş haddinden emekliye ayrılan Eskişehir 7. ci Noteri Faruk Karataş’a, arkadaşları tarafından düzenlenen veda yemeğinin ardından teşekkür plaketi takdim edildi.

Törene; Türkiye Kamu - Sen Eskişehir İl Temsilcisi Haydar Urfalı, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Eskişehir Şube Başkanı Hasan Sezer, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Hasan Çekiç ve Karataş’ın yakınları katıldı.

Yurdun değişik yerlerine noterlik görevi yapan Ömer Faruk Karataş, en son Eskişehir’de 7. ci noter olarak hizmet verdi. Eskişehir 7. ci Noteri Noteri Ömer Faruk Karataş onuruna bir yemek veren arkadaşları, hayatının yeni döneminde başarılar dilediler. ESOGÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Köksal, plaket takdiminde yaptığı konuşmada, "Yaş haddinden emekliye ayrılan Eskişehir 7. ci Noteri Ömer Faruk Karataş’a gelecek yaşamında başarılar dilerim’’ dedi.

Karataş ise yaptığı teşekkür konuşmasında; ‘’Sevgili dostlarım, anlamlı bulduğum bu veda yemeğini düzenlediğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum. İyi, doğru ve yararlı insan olmayı her zaman kendimize düstur edindik. Bunda başarılı olabildiysek kendimizi mutlu sayacağız’’ dedi.

Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı Ahmet Urfalı da ödül töreninde yaptığı konuşmasında, ‘’Eskişehirli hemşehrimiz ve dostumuz Ömer Faruk Karataş; aile yapısı, çalışma hayatı ve sosyal münasebetleriyle örnek bir arkadaşımızdır. Eskişehir’de çok başarılı bir çalışma hayatı sonunda yaş haddinden emekliye ayrıldı. Eskişehir 7. ci Noterliğinden emekliye ayrılan Ömer Faruk Karataş’a, sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik dönemi geçirmesini diliyoruz’’ dedi.
Editör: TE Bilişim