Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Halk Eğitim Engelliler Koordinasyonu Merkezi Kursiyerlerine iftar verdi.

İftar programında engellileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Fizyomer Terapia Kurucusu ve Tıbbi Direktörü Uzm. Dr. Türkan Tünerir engellilerin tedavi süreçlerinde her zaman birlikte olduklarını Ramazan ayında da iftar vesilesi ile onları konuk etmek istediklerini söyledi. Eskişehir'de engelli derneklerinin aktif olarak çalıştığını ve üyelerine hizmet verdiğini anlatan Dr. Tünerir kendilerinin de tüm engellilerin tedavi süreçlerinde en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını aktardı.

Fizyomer Terapia Kurucusu Dr. Tünerir 'e teşekkür eden Damla Özgereksinimler Derneği Başkanı Emel Kapanoğlu,  herkesin engellilere karşı  aynı duyarlılıkta olmasını istedi. Kapanoğlu, "Yalnızca iftar yemeklerinde değil engellilerin her türlü organizasyonunda yanımızda olan bir destekçimiz Sayın Tünerir, ona gönüllü katkıları ve engelliler için verdiği tüm hizmetler için teşekkür ediyoruz" dedi.

                                                       

Editör: TE Bilişim