Büyükşehir Belediyesi, kentin önemli kavşaklarını, bulvarlarını, meydanlarını cıvıl cıvıl renkleriyle petunyalarla donatıyor.  İsmet İnönü Meydanı’ndaki dev buketler, Anneler Günü için görsel bir şölene hazırlandı. Vatandaşlar dev buketler önünde fotoğraf çekme yarışına girdiler.
       Eskişehir’de havaların ısınmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı kenti çiçeklerle süslemeye başladı. Kentin parkları, kavşakları, meydanları, bulvarları yoğun bir çalışmayla petunya ve sardunyalarla donatan Büyükşehirekipleri, peyzaj uygulamaları ile görsel güzellikler oluşturuyor.
      Kentpark, Bilim Kültür ve Sanat Parkı, İsmet İnönü Meydanı, Anadolu Üniversitesi kavşağı ve Artatürk Bulvarı başta olmak üzere  kenti petunya ve sardunya şenliğine hazırlandı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Espark’ın yanındaki İsmet İnönü Meydandanı’ndaki dev buketleri Başkan Büyükerşen’in isteği doğrultusunda Eskişehirli kadınların ‘Anneler Günü’nü kutlamak için petunyalarla süslediler.
      Eskişehir’in çiçeklerle donatılmasıyla oluşan görselliği beğenenler dev buketlerin öününde bol bol fotoğraf çektirdiler. Başkan Büyükerşen ve emeği geçen çalışanlara teşekkür eden vatandaşlar, “Güzel şehrimiz çiçeklerle daha da güzelleşti” dediler.
 
Editör: TE Bilişim