Eskişehir’de görev yapan bir öğretmen, uzun yıllardır birlikte olduğu kız arkadaşına yağmur altında evlilik teklifi yaptı.
Aşıklar tarafından ’Aşk-ı Şehir’ olarak adlandırılan Eskişehir, sıra dışı ve birbirinden farklı evlilik tekliflerine tanıklık etmeye devam ediyor. 27 yaşındaki Tolga Duru, kentin simgelerinden Adalar Bulvarında uzun yıllardır birlikte olduğu kız arkadaşı 25 yaşındaki Kübra Kırcı’ya yağan yağmur altında sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu. Yaklaşık 30 arkadaşını bir araya getiren ve pankart açtıran Duru, Adalar’da gezdiği sırada kız arkadaşını evlilik teklif edeceği yere getirdi. Şemsiye ile kız arkadaşının görüş alanını kapatan Duru, pankartın önüne geldiğinde arkadaşlarının sloganları eşliğinde kendisi gibi sosyal bilgiler öğretmeni olan Kübra Kırcı’ya evlilik teklifini etti. Neye uğradığını bilemeyen Kırcı, şaşkınlığını gizleyemezken teklif karşısında ‘Evet’ yanıtını verdi. Cevap sonrasında büyük mutluluk yaşayan çiftin sevincine arkadaşları da ortak oldu.
"Hava şartları ne olursa olsun her şeyi sevgimizle büyüteceğiz"
Arkadaşlarının en mutlu gününde yanında olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Tolga Duru, “Gelen tüm arkadaşlarımıza, dostlarımıza teşekkür ederiz. Çok heyecanlı bir günümdü. Sağ olsunlar yükü üzerimden aldılar. Çok heyecanlıydım. Planlamayı hep beraber yaptık. Planlama biraz uzun sürdü. İnşallah değmiştir. Gönlünce olmuştur, mutlu olacağı şekilde olmuştur. İnşallah bundan sonrası daha mutlu olur onun için. İki bayramı bir arada kutlamak istedik açıkçası. Hem 19 Mayısı, hem de kendi bayramımızı. Engellememesi en güzeli. Hava şartları ne olursa olsun, gün nasıl olursa olsun biz sevgimizle büyüdük sevgimizle büyüteceğiz her şeyi. Hiç bir şey önemli değil bizim için. En güzelini yapmaya çalıştık” dedi.
"Hep ileri bir tarihe erteledi"
Sürpriz evlilik teklifi karşısında neye uğradığını şaşıran Kübra Kırcı ise, “Ben hiç beklemiyordum. Hep ileri bir tarih olarak ipuçlarını birleştirdim. İleri bir tarih olarak bekliyordum ama sürpriz oldu. Hiç bir şekilde haberim yoktu. Bütün sevdiğimiz insanları toplamış kendisi sağ olsun. Teşekkür ediyorum kendisine” ifadelerini kullandı.
                         
 
 
Editör: TE Bilişim