Odunpazarı Belediyesi, 7’nci Antalya City Expo Fuarı’nda Eskişehir’i tanıtmaya devam ediyor. Fuarda bir yandan Eskişehir’i tanıtan Odunpazarı Belediyesi, bir yandan da sosyal bir projeye imza atıyor.

Odunpazarı Belediyesi, gerçekleştirdiği sosyal proje kapsamında Antalya Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Yaşlı Evine ziyaret düzenledi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt adına Başkan Danışmanı Özgür Baş ve Halk Masası Sorumlusu Emine Kırmızıgül’ün de katıldığı programda, yaşlı evindeki yaşlılara Odunpazarı Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (OMEK) tarafından hazırlanan ürünler hediye edildi. Yaşlı evinin sakinleriyle sohbet eden belediye görevlileri, buradaki sanat atölyesini gezerek, yaşlılar tarafından yapılan ürünleri inceledi.

Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, Muratpaşa Belediyesi Yaşlı Evinin ardından yine Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılan Tenefüs Parkı ziyaret etti. Muratpaşa Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Emin Sözen ile birlikte parkı gezen Odunpazarı Belediyesi ekipleri, böylesi güzel bir tesisi Muratpaşa ilçesine kazandırdığı için Başkan Ümit Uysal’a teşekkür etti. Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, daha sonra gerçekleştirilen sosyal proje için desteklerini esirgemeyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti. Başkan Uysal ile bir araya gelen Odunpazarı Belediye Başkan Danışmanı Özgür Baş ve Halk Masası sorumlusu Emine Kırmızıgül, katkılarından dolayı Başkan Uysal’a teşekkür etti.

Odunpazarı Belediyesinin gerçekleştirdiği projeleri yakından takip ettiğini belirten Başkan Uysal, “Antalya City Expo Fuarı’nda Eskişehir Odunpazarı Belediyesinin standının olması bizi gururlandırdı. Sosyal demokrat belediyeciliğin başarılı bir örneği Antalyalılarla buluşmuş oldu” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim