Eskişehirli iş adamı Oğuz Sever, Eskişehir Kentpark'da bir restaurantta gönül dostlarına iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine; Devlet eski bakanlarından İbrahim Yaşar Dedelek, eski il başkanı Kadir Diker, eski ilçe başkanlarından sSrdar Ulucan, Yaşar Gürel, Recep Kılınçarslan, Seyitgazi eski Belediye başkanı Salih Yıldırım, iş adamları ve davetliler katıldı.

İftar sonrası eski il başkanı Kadri Diker; Kur'an-ı Kerim tilaveti okudu ve ardından yemek duası ve tüm şehitler için dualar yapıldı. Eskişehirli iş adamı Oğuz Sever iftar sonrası yaptığı konuşmasında, '' Birlik, beraberlik ve sevgi içinde gönül dostlarımla iftar yemeğinde buluştuk ve gönül dostlarımla birlikte yola çıktık ve birlikte yola devam ediyoruz. Geçmişi geride bırakıyoruz ve ileriye bakıyoruz. Gönül dostlarımızla birlikte çok güzel işer başaracağız ve birlikte hareket edeceğiz. Şehitlerimizi Allah'tan rahmet eylesin, gazilerimize Allah uzun ömür versin. Ramazan ayında tuttuğumuz oruçları Allah kabul etsin'' şeklinde konuştu.

Devlet eski bakanlarından İbrahim Yaşar Dedelek, ''İftar yemeğinde gönül dostlarımızla birlikte bulunmaktan ve birlikte iftar açmaktan mutluluklar duydum'' diye duygularını ifade etti.

Editör: TE Bilişim