Tepebaşı Belediyesi hayata geçirdiği projeler ve yaptığı çalışmalar sonucunda ödüller almaya devam ediyor.

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Hayvan Hakları Kulübü tarafından ilk kez düzenlenen Umut Ödülleri, YTÜ Davutpaşa Kampüsü, Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Hayvan Hakları Kulübü tarafından düzenlenen ödül töreninde Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, “Hayvan Sahiplendirme” dalında Türkiye birincisi seçildi.

Tepebaşı Belediyesi adına ödül alan Veteriner İşleri Müdürü Yusuf Selek, “Yıldız Teknik Üniversitesi Hayvan Hakları Kulübü’nün Türkiye çapında barınaklar arasında yapmış olduğu araştırmalar neticesinde Tepebaşı Belediyesi; hayvan sahiplendirme ve kısırlaştırma, tedavi ve diğer etkinlikler göz önünde bulundurularak birincilik ödülüne layık görülmüş. Ben buradan gençlerimize teşekkür ediyorum. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç adına ödülü almaya geldim. Başkanımızın desteğiyle çok güzel işler yaptık. Bu ödül, bütün ekibimizi motive edecektir ve daha iyi işler yapmak için uğraşacağız”  diye konuştu.

Yıldız Teknik Üniversitesi Hayvan Hakları Kulübü Başkanı Gökhan Çiftçi ise yaptıkları araştırmalar sonucunda Tepebaşı Belediyesi’nin hayvan sahiplendirme konusunda şampiyon seçtiklerini belirterek, “Birçok sokak hayvanı onlar sayesinde sahiplendirildi yuva buldu. Tepebaşı Belediyesi onların bakım ve kontrollerini de gerçekleştiriyor. İnsanlara bu konuda ön ayak oluyor ve bu da insanların hayvansever olmasında en büyük katkılardan ve güzelliklerden bir tanesi. Bu yüzden Tepebaşı Belediyesi birçok Belediyeye örnek olmalı diye düşündük ve Tepebaşı Belediyesi’ni ödüle layık gördük” dedi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Hayvan Hakları Kulübü tarafından düzenlenen Umut Ödülleri töreninde 32 kurum ve kişiye Umut Ödülü ve hayvan dostlarına da teşekkür plaketi takdim edildi.

Editör: TE Bilişim