Bitti sözler. Gitti. Her şey bitti derken çıka geldin. Muhteşem gidiyor ve apansız dönüyorsun. Bunca haz kimle yaşanır başka? Anlar mı başkaları beni görmeden gözlerimi. Zaman aramızdaki uçurumu büyütecek derken daha ben oluyorsun. Bulunca yeniden birbirimizi güçleniyoruz. Vazgeçilmezlikler adına destanlar yazıyoruz. Gizli saklı sevdalar yaşıyoruz.

 

Korkular büyütüyoruz ve günahlarla yürüyoruz hayatta. Sevgiler yaşıyoruz birlikte temiz kalacak. Oyunun kuralı dokunmak yok, söylemek yok, görmek yok. Unutmak hiç yok en büyük yasağı. Bunca kirlenmişlik içinde tertemiz parlıyor aşk. Deniz kokularıyla saklıyoruz. Alevlerle koruyoruz ve kardelenlerle büyütüyoruz. Yüzyıllardır tertemiz tutuyoruz. Sadece sır diye saklıyoruz.

 

En büyük mabetlerden daha büyük. Baş döndüren zevklerden daha güzel. Tüm isteklerden daha güçlü.

 

Zaman aramızda bir duvar gibi dursa da varız. Mesafeler yorsa da kelimeleri tükenmeyeceğiz. Başka aşklar girse de hayatın içine. Ellerimiz ayrılsa da sonsuzluk yolunda. Bir gün gerçekten gitsek de kardelenler yaşadıkça yaşayacak sevda. Sözler bitecek. Bedenler gidecek. Muhteşem gidişler apansız dönüşler yaşatacak. Başka zaman, başka mekân, başka yüzyılda gelecek unuttuğumuz aşk kapımıza. Eskilerden ve uzaklardan aşina sevda yanacak gözlerimizde. Unuttuk sanacağız unutmadığımızı hatırlayana dek. Sonunda başaracağız. Sonsuz aşkı yaşatacağız.