Aramasın gözlerin. Sorma yorgunum. Gitmelerle gelmeler arası yaşadığım aşkı unutmalardayım.

 Seni aldım olduğun yerden taşıyorum içimde başka yerlere. Kalbimin ilk sahibi. Ruhumun son dostu harekete geçtin gidiyorsun iç dünyamda. Özel ve güçlü kalman için taşıyorum seni. Alışmalıyım ve alıştırmalıyım uzak yakınlıklara. Hiç bir beden tanıdık değil senin kadar. Dokunduğum hiçbir ten vermiyor sendeki hazzı. Duyduğum sesler senden gelmezse uzak. Sen en özelim sevdiğim dostum ol yeter.

 

Sana yeni aşklar göstermeliyim. Benden başka gözlere göndermeliyim. Hayatın başından almanı sağlamalıyım. Benden başka sevdalarda büyütmeliyim, başka bedenlerde avutmalıyım seni. Sen yaşarken uzaktan bakmalıyım. Sırdaşın arkadaşın olmayı öğrenmeliyim ve sana da öğretmeliyim koşulsuz sevdaları.

 

Seni değil seni sevmeyi sevmeliyim. İçimde ki fırtınaları durdurmalı, sakin ve duru limanlar yaratmalıyım baştan. İstediğinde sığınacağın yol arkadaşın kalmalıyım. Hiç unutmadan yanında durmalıyım hayat oyununda.

 

İçimde taşıyorum. En derin ve gizli yerlere saklıyorum seni. Yola çıkardım götürüyorum sevdamı. Unutmadan, yormadan, acıtmadan gizliyorum içimdeki derinlere. Benden başka kollarda büyü diye.

 

Taşınıyorsun haberin var mı? Unutuyorum bu kara sevdayı zoru başarıyorum değerlim yapıyorum.

Bakma gözlerime yorgunum. Boşalan kalbime kardelenler dikiyorum. Kendimi sürgüne yolluyorum ve vazgeçiyorum. Yüzyıllık aşkım yeni dostum kardelen kokulum. Git seni özgür kılıyorum.