Odunpazarı Belediyesi’nin Perşembe günü yapılan toplantısında CHP’li üyelerin kendi partilerinden üye olan İbrahim Arslan’a karşı yaptıkları ne siyasi etiğe ne de parti disiplinine yakışmadı. Arslan bir oyunun, bir poker siteleri kumpasın içinde buldu kendini. CHP’liler yine işi ellerine yüzlerine bulaştırdı. Biriyle ilgili sorun var ise onu kendi içinde çözersiniz. Mecliste rakibiniz olan belediye ile ilgili gördüğü hataları soru önergesi ile vermek isteyen partiliniz olan birisine meclisi terk ederek tepki gösteremezsiniz.

Bu kişi bu hareketi ile partisini zora mı soktu. Alınan bir karara karşı bir tavır mı sergiledi. Alınmış bir parti kararı mı var. Bu soruların cevabı hayır. Peki CHP’liler neden Arslan’a böyle bir haksızlık yaptı. Cevabı parti içinde yaşanan kısır çekişmeler. Kimsenin partiyi ve partiliyi bu şekilde zor durumda bırakmaya hakkı yok.

Gelelim konunun içeriğine. İbrahim Arslan fxslot.com her zamanki yolu izledi. Denetim komisyonunda hatalı bulduğu konularla ilgili başkan Burhan Sakallı’ya gündem dışı sorular sormak için söz istedi. Başkan Sakallı da meclis sonu için söz verdi. Bunun üzerine CHP’lilerden birisi CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Erdal Çakıcıer’e konuyu mesaj çekerek iletti. Meclis görüşülürken Çakıcıer, Arslan’ı aradı. Toplantıda olduğu için Arslan telefonu açamadı. İbrahim Arslan denetim komisyonunda kafasına takılanları başkan Burhan Sakallı’ya sorarken bazı CHP’liler salonu terk etti. Arslan bu durumun şaşkınlığını uzun süre atlatamadı. Toplantı sonrası da uzun soluklu tartışmalar yaşandı. Çakıcıer devreye girdi. Telefonla uzun uzadıya konuştu.

Bu olanların altında Odunpazarı ilçe seçimlerinde karşı grupta olan Arslan’ı pasifize etme planı yatıyor olmasın?

CHP, partiyi kısır çekişmelerin içine çekenleri bir an önce partiden ihraç etmeli. Onlar da aslında son günlerini yaşıyor. Yeni dönemde olacaklarını da sanmıyorum.