Es Es rakibine pozisyon vermediği gibi 5 net gol pozisyonuna girdi. 2 topu direkten döndü.

Eskişehirspor Galatasaray karşılaşması öncesinde herkes sarı kırmızılı ekibi  favori gösteriyordu. Devre arasında yapılan Drogba ve Sneıjder transferleri Galatasaray’ı daha popüler yapmıştı. Daha önceki 3 büyükler ile oynanan maçlarda stad bukadar dolmazdı. İğne atsan yere düşmeyecek bir yoğunluk vardı. Tabi bundan Drogba’nın etkisi olduğunu düşünüyorum. Zira Drogba İstanbul’da çalışan basın mensuplarına da yansımış. Sıkıcı futbolda gazeteci arkadaşların esprileri daha çok ilgi çekti. Gazeteci arkadaşların dikkat çeken yorumlarına bir bakalım.

Galatasaray için şampiyonluk maçı. Kayserspor ve Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacak. Sonraki iki maçı kendi evinde. O yüzden bu maç şampiyonluk maçı gibi görünüyor.    

      Futbolun adaleti yok. Hürriyet dışarıda görse Drogba ile fotoğraf çektiremez. Bugün maçta tekme atacak.

 Beyler Servet ile Drogba maç öncesi el sıkışmadı. Gerginlik yaşandı.

Drogba’yı tutmaya çalışacak Servet psikolojik destek almış olmalı.

Ümit Davala Drogba’ya taktik veriyor futbolun adaleti yok.

Erkan Zengin şov yaptı. Sabri madenini buldu şov yapar tabi…

63’üncü dakika Drogba ayakkabılarını değiştirdi kırılma anı. Gazetecilerin bu cümleleri dikkat çekiciydi.

 

Kısacası sıkıcı ve zorlu maçta Eskişehirspor’un 5 net gol pozisyonu vardı. Eskişehir Atatürk Stadyumu oynamayan yıldızları ağırladı. Nuhiu’nun 88 ve 89’uncu dakikada vuruşu direklerden döndü.

Servet’in sakatlanarak oyun dışı kalması ile Teknik Direktör Ersun Yanal Veysel’i defansa çekti. Veysel’in yerine ise Causıc aldı. Orta saha oyuncusu Causıc sağ kanatta kayboldu.

 Koreografi şov görülmeye değerdi. Es Es’de Erkan Zengin ve Hürriyet Galatasaray’da ise Muslere maçın adamlarıydı.