Mustafa Kemal Atatürk’ün milli mücadeleyi başlatmak için 103 yıl önce Samsun’a çıktığı günü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak alanda yurttaşlarla birlikte kutladık.

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkan Yardımcımız Burak Aydilek ve Odunpazarı İlçe Başkan Yardımcımız Barış Ceyhan, Eskişehir Valiliği önünde Atatürk anıtına parti çelengimizi birlikte koydu. Parti üyelerimiz ve yurttaşlarla birlikte saygı duruşunun ardından alandan ayrıldı.

Memleket Partisi 1. Yaşını Kutladı

Memleket Partisi Eskişehir il ve ilçe örgütlerimiz 17 Mayıs tarihinde partimizin 1. Yaşını kutlamak için Ankara’da Anıtkabir ziyaretine ve parti genel merkezindeki kutlamalara katıldı.

 

Parti Yöneticilerimiz 3D Gençlik Festivalinde Gençlerle Buluştu

Dün ve önceki gün ise, Odunpazarı belediyesinin düzenlediği ve akademisyenlerin moderatörlüğünde gerçekleşen oturumların olduğu 3D Gençlik Festivali’ne katılım sağlandı. Dün (19/05/2022), İl Sekreterimiz Merve Demirkol Şaban “Eskişehir’de gençlerin karşılaştığı eğitim ve sosyal sorunlar”, İl Başkan Yardımcımız Ferhat Genç “genç istihdamı” başlığındaki oturumlarda partimizin görüşlerini aktardı. Önceki gün (18/05/2022) İl Başkan Yardımcımız Burak Aydilek “Dijital okuryazarlık ve sosyal medya kullanımı” İl Başkan Yardımcımız İsmail Ceyhan ve İl Yöneticimiz Serkan Aydoğmuş “Dijital kuşaklar ve Z kuşağını anlamak” başlıklı oturumlarda Memleket Partisinin politikalarını gençlerle paylaştı. Memleket Partisi İl Başkanı Dr. Baki Dündar 3D Gençlik Festivali ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Odunpazarı Belediyesi, Akademisyen dostlarımızın değerli katkılarıyla güzel bir etkinlik düzenledi, tebrik ediyoruz.  Gençlerimize görüşlerini ifade etme, dinleme-diyalog-dayanışma ortamı sunan etkinlikte arkadaşlarım partimizin politikalarını gençlerle paylaşma fırsatı buldular. Aynı zamanda etkinlik alanında stant açan STK’larla da diyaloğumuzu geliştirdiler. Gençlere ve kadınlara özel önem veren ve bunu tüzüğünde tanımlayan, parti programında taahhüt eden Memleket Partisi’nin ülkemizin güzel yarınları için mücadele ettiğini ve geleceğimizi birlikte geri alacağımızı bir kez daha belirtmek isterim.” Dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM