SAKARYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı (İHA) 2015 yılı değerlendirme toplantısı, Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan İhlas Kuzuluk Termal Otel'de yapıldı. İHA Genel Müdürü Thomas Bonifield, 2016'nın İHA'nın atılım yılı olacağını söyledi.
Merkez yöneticileri ve 20 bölge müdürünün katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, 2015 yılının sektörel ve mali bakımdan değerlendirilmesi yapıldı, 2016 yılında uygulanacak projeler müzakere edildi. Toplantıya, İHA Genel Müdürü Thomas Bonifield, Genel Müdür Yardımcıları Hamit Arvas ve İsmail Ballı, genel merkezde görevli birim müdürleri ile İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Konya, Samsun, Antalya, Gaziantep, Erzurum, Kocaeli, Kayseri, Trabzon, Diyarbakır, Van, Trakya, Zonguldak, Aydın, Çorum ve Eskişehir bölge müdürleri katıldı.
Toplantıda, 2015 yılı hedeflerine ulaştıklarını dile getirerek bölge müdürleri ve yöneticilerine teşekkür eden İHA Genel Müdürü Thomas Bonifield, "2016, İHA'nın atılım yılı olacaktır. Hem sektördeki en son teknolojilerin kullanılması noktasında hem de en belirgin ürünümüz olan haberin kalitesinde dünya standartlarına erişmede ciddi yatırımlar yapıyoruz. 23 yıldır Türk medyasına hizmet eden İHA, Türkiye dışında da çok sayıda medya kuruluşuna hizmet ederek ülkesini başarıyla temsil etmektedir" dedi.
2015 yılı için belirlenen hedeflere ulaşmada, hem merkez birimlerin, hem de bölge müdürlüklerinin büyük bir gayret ve özverili çalışmalarının etkili olduğunu kaydeden İHA Genel Müdürü Bonifield, "Ancak, bizim işimiz bisiklete binmek gibi. Sürekli pedal çevirmek ve daima en önde yürümemiz gerekiyor. Bunun için hiç durmadan yolumuza devam etmek mecburiyetindeyiz" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim